Categories: Haber

Iqos Heets Sigara Zararlı Mı?

Karbonmonoksit ve zifiri sigaraya göre iqos içinde bu maddeler daha azaltılarak kullanılır. iqos gereksinim duyulan nikotinin tamamını alır ve sigaraya oranla daha az zarar verir. Firmamız iqos üretiminde içerisine 350 dereceye kadar ısıtılabilen tütün çubuklarını yerleştirecek bir tasarımla elektronik tütün ısıtma sistemini müşterilerine sunar. Sağlık açısından riskleri önemli ölçüde azaltan bir üründür.

Üretici firmamız sigara kullanan müşterilerimizi hedefleyerek sağlığa olan etkisini inceleyerek tasarım yapmıştır. Bu sebeple elektronik sigaralara fazla yatırım yaparak piyasaya sürmüştür. Bu ürünümüz birçok ülkede yanmayan sigara heets adı ile satılır. Görünüm olarak klasik sigaraya benzer. Ancak daha kısa, tütün ezilmiyor tütün yaprakları bastırılıyor. Tütün ünitesine kısaltmış sigara cihaza yerleştirilir ve tütün cihaz içinde 660 dereceye kadar ısıtılır. Nikotin buharı dışarı çıkmaya başlar. Duman ve koku yoktur, tadı ise sigaraya benzerdir.

İqos Kurulumu

Heets yanmayan ıqos sigara olarak klasik sigaraya benzerdir. İçinde katran ve katı parçacıklar yoktur. İqos kullanıcıları solunum sisteminin iyileştiğini ve nefes alıp vermede nasıl hissettiğini anlamaları kısa sürer. Firmamızdan aldığınız iqos kutusunun içinden şarj cihazı, tutucu, şarj kablosu, temizlik fırçası ve etanol temizleme çubukları çıkar. Tütün ünitesini her kullanımdan sonra tekrar şarj olması için 4 dakika şarj edilmesi için şarj cihazında yerleştirmek gerekir.

İqos Temizliği

Firmamız sigara cihazlarının temizliği için sizlere malzemeleri kutu içinde gönderir. Kutudan çıkan yumurta şeklindeki fırça ile tutucuyu günde en az bir kere temizlemek gerekir. Çünkü cihaz içinde tütün kalabilir ve ısıtma aşamasında sıkıntı oluşturabilir. Etanol temizleme çubukları ile iqos iluma haftada bir kez temizlenmelidir.

Bu postu değerlendir.
Rota Strateji

Share
Published by
Rota Strateji

Recent Posts

Masrafsız Banyo Zamanı

Banyosunun eski olduğunu düşünenler ve de daha güzel, ferah şık tasarımlar görmek isteyenler için masrafsız…

12 ay ago

Metpor ile Tasarruflu Yapılar

2005 yılından bu yana Yılkar İnşaat firması olarak birçok dış cephe mantolama yaptık ve yapmaya…

1 yıl ago

Eşsiz Konaklama Bursa

Geleneksel Türk misafirperverliğini ve eşsiz bir konaklama deneyimini bir araya getiren Bursa SPA Otelleri ile…

1 yıl ago

İngiltere Aile Birleşimi Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

İngiltere aile birleşimi vizesi başvuruları, İngiltere Konsolosluğu’na yapılmaktadır. Konsolosluğun online sistemi üzerinden ön başvuruların alındığı vize…

1 yıl ago

Bursa Arçelik Bayileri

Genel olarak günümüz koşullarında kaliteli Bursa Arçelik bayileri hizmetlerinin düzenli olarak sunulmasına dikkat edilir. Firma…

2 yıl ago

Bitcoin’in Her Sene Halving Gerçekleşen Çatalı Bitgesell Coin (BGL) Neler Sunuyor?

Bitcoin, kripto para ekosisteminin ilk projesi olarak çok geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Bununla birlikte,…

2 yıl ago