Eğitim

İngiltere Aile Birleşimi Vize Başvurusu Nereye Yapılır?

İngiltere aile birleşimi vizesi başvuruları, İngiltere Konsolosluğu’na yapılmaktadır. Konsolosluğun online sistemi üzerinden ön başvuruların alındığı vize başvuru sürecinde profesyonel danışmanlık hizmetlerimiz ile sizlerin yanınızdayız.

İngiltere vizesi için yapılan başvurularda olduğu gibi, aile birleşimi vize başvurusunda da bazı belgeler talep edilmektedir. Fakat diğer İngiltere vizelerinden farklı olarak, aile birleşimi vize başvurusunda maddi durumunuzun yeterli olduğunu gösterir yazılı belgelere ihtiyacınız vardır. İngiltere’ye çeşitli sebeplerden dolayı seyahat etmek isteyen kişiler, bizlere ulaşarak vize başvuru süreçlerinde istedikleri profesyonel destek hakkında detaylı bilgi edinebilirler.

İngiltere Evlilik Vizesinde Dil Şartı Aranıyor Mu?

İngiltere evlilik vizesi olarak da bilinen aile birleşimi vizesinde dil şartı aranmaktadır. IELTS kurumuna bağlı olarak çalışan 2 farklı kurumun gerçekleştirdiği İngiltere aile birleşimi sınavı, bu vizeye başvuru yapmak istenen dil şartını kanıtlar niteliktedir. İngiltere aile birleşimi vizesine başvuru yaparken, aile birleşimi sınavı sonucunda B1 seviyesine sahip olduğunuzu kanıtlamanız gerekir.

İngiltere aile birleşimi sınavının uygulanabildiği Türkiye’de; Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa olmak üzere 6 sınav merkezi bulunmaktadır. 18 dk süren bu sınav dinleme ve konuşma kısmı olmak üzere 2 farklı bölümden oluşmaktadır.

İngiltere Aile Birleşimi Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Evlilik amacıyla İngiltere vizesine başvurusu yapmak isteyen kişilerin başvuru yapmaları gereken vize türü aile birleşimi vizesidir. Bu vize türüne başvuru yapmak için öncelik konsolosluğun online sistemi üzerinden ön başvuru yapmanız, daha sonra gerekli evrakları tamamladıktan sonra randevu alarak mülakata katılmanız gerekir.

İngiltere vizesine başvuru sürecinde bilmeniz gereken her konu hakkında sizleri bilgilendirmekte ve başvuru sürecinde alanında uzman ekiplerimiz ile profesyonel destekler sunmaktayız. Siz de İngiltere vize başvurusu yaparken ihtiyaç duyduğunuz her zaman bizlere ulaşabilir, süreci daha kolay yönetmemize izin verebilirsiniz.

Bu postu değerlendir.
Rota Strateji

Share
Published by
Rota Strateji

Recent Posts

Masrafsız Banyo Zamanı

Banyosunun eski olduğunu düşünenler ve de daha güzel, ferah şık tasarımlar görmek isteyenler için masrafsız…

12 ay ago

Iqos Heets Sigara Zararlı Mı?

Karbonmonoksit ve zifiri sigaraya göre iqos içinde bu maddeler daha azaltılarak kullanılır. iqos gereksinim duyulan…

1 yıl ago

Metpor ile Tasarruflu Yapılar

2005 yılından bu yana Yılkar İnşaat firması olarak birçok dış cephe mantolama yaptık ve yapmaya…

1 yıl ago

Eşsiz Konaklama Bursa

Geleneksel Türk misafirperverliğini ve eşsiz bir konaklama deneyimini bir araya getiren Bursa SPA Otelleri ile…

1 yıl ago

Bursa Arçelik Bayileri

Genel olarak günümüz koşullarında kaliteli Bursa Arçelik bayileri hizmetlerinin düzenli olarak sunulmasına dikkat edilir. Firma…

2 yıl ago

Bitcoin’in Her Sene Halving Gerçekleşen Çatalı Bitgesell Coin (BGL) Neler Sunuyor?

Bitcoin, kripto para ekosisteminin ilk projesi olarak çok geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Bununla birlikte,…

2 yıl ago